Ingredienser
Muffins: | ||
240 | gram | Hvedemel |
150 | gram | Sukker |
4 | tsk. | Bagepulver |
2 | tsk. | Vanillesukker |
2 | knsp. | Salt |
50 | gram | Kakao |
1 | Æg | |
3 | dl. | Mælk |
1 | dl. | Olie |
100 | gram | Mørk chokolade 44% |
Frosting: | ||
150 | gram | Smør |
300 | gram | Flormelis |
1 | tsk. | Vanilleessens |
2 | spsk. | Vand |
Konditorfarve |
Sådan gør du
Muffins:
- Bland mel, sukker, bagepulver, vanillesukker, salt og kakao godt sammen.
pisk æg, mælk og olien i ca. 1 min. - Rør æggeblandingen i melblandingen, til det er ensartet. Tilsæt derefter den grofthakkede chokolade.
- Fordel dejen i forme og fyld den lidt over halvt op.
- Bages i midsten af oven i 20-25 min ved 200 grader. (små muffins 10-15 min)
Frosting:
- Rør smør blød med flormelis.
tilsæt varmt vand, vanilleessens og konditerfarve og rør til konsistensen er blød. - Hvis frostingen føles for blød tilsæt ekstra flormelis.stilles på køl i 1 times tid inden den sprøjtes på de færdig bagte kager.
- Velbekomme!