Kage

Nem chokoladekage i bradepande

Ingredienser

1 kage

Ca. 20 stykker
 
Kagedej
Sukker (ca. 4 dl)
350 g
Hvedemel (ca. 3 dl)
175 g
Kakaopulver
4 spsk
Vaniljesukker
3 tsk
Bagepulver
3 tsk
Smør – smeltet
250 g
Æg
3
Kogende vand
2 dl
Glasur
Flormelis (ca. 4 dl)
200 g
Vand
3 spsk
Pynt
Kulørt krymmel
 
Spiseligt glimmer
 

Sådan gør du

Kagedej

  • Bland sukker, mel, kakao, vaniljesukker og bagepulver sammen.
  • Rør smør og æg i de tørre ingredienser og vend til sidst det kogende vand i dejen – dejen bliver ret tynd.
  • Hæld dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir (ca. 25 x 30 cm).
  • Bag kagen nederst i ovnen.
  • Lad kagen afkøle i bradepanden.
  •  

Glasur

  • Rør flormelis og vand sammen og fordel glasuren på den afkølede kage.
  • Pynt med krymmel og spiseligt glimmer og server chokoladekagen direkte fra bradepanden.
  •  

Bagetid

  • Ca. 35 min. ved 175° – traditionel ovn.

 

Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *